Ons kernteam

Marijke Veldhoen werkt vanaf  1993 als zelfstandig ondernemer en heeft een diversiteit aan opleidingstrajecten gecoördineerd, ontwikkeld & uitgevoerd naast interim projectmanagement bij veranderingsprocessen; Haar werkwijze is gericht op steunen en laten groeien. Ze helpt iemand op weg door goed en analytisch te luisteren. Ze is een goede sparring-partner; gekenmerkt door jarenlange ervaring en helpt uw persoonlijke wensen te bereiken. Ze wordt dan ook vaak gevraagd als sparringpartner voor de ondernemer of als coach voor teams en individuele teamleden.

Paulien Veltman-Schwencke , coach & trainer; Met een hoog ontwikkeld empathisch vermogen, humor en een kritische kijk is Paulien in staat dieper liggende oorzaken van de coach-vraag te doorgronden en aan te pakken. Haar werkwijze richt zich op bewustwording, herkennen en erkennen van het eigen gedrag. De cliënt heeft na 3-5 sessies meer inzicht in het eigen handelen waardoor hij in staat is zelf oplossingen toe te passen en (weer) beter te functioneren in het team.

Pien van Thiel; Zij werkt als zelfstandig trainer/coach en haar achtergrond ligt in de gezondheidszorg en de Farmaceutische industrie. Met haar drive, daadkracht, resultaatgerichtheid en humor is ze in staat om mensen persoonlijke ontwikkelingen te laten realiseren.

Petra Schiller, coach & trainer; Zij geeft training in communicatie, klantgerichtheid, assertiviteit en emotionele intelligentie.Vanuit haar opleiding als Arbeids-en Organisatiepsychologe en haar professionele ervaring, traint zij organisaties en hun medewerkers om doelgericht, open en met empathie te communiceren. In elke opleiding streeft zij naar het goede evenwicht tussen confronteren en ondersteunen.

 

Neem contact met ons op